Minden megvan tanévnyitásra?

A tanulói befizetési rendszer fejlesztésekor kiemelt célunk volt, hogy könnyebé tegyük az iskolák, óvodák, bölcsődék, felelős gazdasági munkatársainak munkáját.

Szülőként, diákként gondolunk elsősorban erre a kérdésre, hisz a nyári szünidő végéhez közeledik, lassan mindenki hazaér a nyaralásból.  Indul a bevásárlás: könyvek, tanszerek, esetleg új íróasztal, iskolatáska, őszi ruhák.

A tanévre viszont nem csak a szülőknek, diákoknak kell felkészülniük, hanem az intézménynek is: az óvodák, iskolák, bölcsődék felkészülten kell, hogy várják a kis-és nagyobb gyerekeket, ott dolgozókat és mindennek olajozottan kell működnie hagyományosan szeptember elsejétől.

Ez nem csak a tanórák beosztására igaz, hanem az iskolai étkeztetés lebonyolítására is. Ehhez pedig – minél nagyobb egy intézmény, annál megbízhatóbb, sokoldalúbb tanulói befizetési rendszer kell. Ha a meglévő szoftver nem tökéletes, akár az utolsó pillanatban is érdemes váltani, hiszen így sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat tanév közben.

Egy jó rendszer előnyét minden érintett megtapasztalja: az iskolai adminisztratív dolgozó, hisz gyorsabb és átláthatóbb a munkavégzése. A szülő, hisz mindig tisztában van vele, menyit kell fizetnie, mely kedvezményei vannak, és gyermeke ezért milyen ellátást kap. A gyermek, hisz minden nap megkapja az ebédjét, nem fordulhat elő, hogy befizetése esetleg nem lett feldolgozva.

A mai világban fontos, hogy akár átutalással is lehessen fizetni a menzai étkezést is, hisz a szülőknek sokszor nincs ideje ezért sorban állni, ezenkívül az intézmény dolgozójának válláról is levesz ezzel egy plusz terhet. Ha pedig összesítő listákra, táblázatokra van szükség, ez egyszerűen lekérdezhető és azonnal nyomtatható a menüpontok segítségével.

Egy ilyen rendszernek pedig a NAV szempontjából is naprakésznek, az aktuális jogszabályoknak megfelelőnek kell lennie.

Szoftvereink árait úgy kalkuláltuk, hogy Ön igényeinek megfelelően a legjobb ár-érték arányban kapjon megbízható szolgáltatást.

Felkeltettük az érdeklődését?

Olvasson róla bővebben itt: