Bérszámfejtés bérmunkában szolgáltatásunkkal Ön időt és energiát takarít meg.

időt és energiát takarít meg bérszámfejtés szolgáltatásunkkal

Cégünk nemcsak fejlesztője a bérszoftvereinek, hanem felhasználója is. Vállaljuk cégek bérszámfejtését bérmunkában. Könyvelőirodákat is tehermentesítünk ettől a feladattól, az ügyfeleikkel történő közvetlen kapcsolattartással.

Az általunk végzett bérmunka kihasználja a legújabb technikai lehetőségeket. A kapcsolattartásban a papíros adatáramlást minimálisra csökkentve elektronikus úton szervezzük a munkát.

Az ügyfeleink számára elérhetővé tesszük a Munkaidő Nyilvántartó számítógépes rendszerünket, amely segítségével egyszerűen vezetik a dolgozóik jelenléti ívét.

A bérszámfejtést saját irodánkban, saját Bér, TB és Munkaügyi számítógépes rendszerünkkel, saját technikai eszközeinkkel, szakképzett, gyakorlott munkatársaink végzik.

Sokéves tapasztalatunk, saját fejlesztésű szoftvereink és a szakmai felelősségbiztosításunk garancia arra, hogy nyugodtan ránk bízhatja cégének a bérszámfejtését.

Ha esetleg nem tud dönteni abban, hogy saját munkatársával bérszoftver használattal vagy bérmunkában kiadva oldja meg cége bérügyvitelét, keressen meg minket, segítünk a választásban.

Ügyfeleink véleménye rólunk:

ATEV Zrt.

Liska Művek Kft.

KÉREM AZ ELŐNYÖS ÁRAJÁNLATOT