A KREA-SOFT Számítástechnikai Kft. eredete még a 80-as évek második felére nyúlik vissza. GMK cégformában indultunk, 2000-től alakultunk Kft-vé.

Eleinte csak egyedi ügyviteli szoftverek készítésével foglalkoztunk. 1989-re készültünk el  saját fejlesztésű Bér, TB és Munkaügyi rendszerünkkel, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztünk a piaci igényeknek, valamint az aktuális jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Számos ügyfelünk használja a rendszerünket, visszajelzéseik alapján megelégedéssel.

Másik tevékenységünket, a bérmunkában történő bérszámfejtést cégünk, az elsők között, 1992-ben kezdte. A számfejtett cégek és a dolgozók száma az első években rohamosan nőtt. Akkoriban az ügyviteli szolgáltatások között a könyvelés volt a „sláger”. A bonyolult szabályok miatt a bérszámfejtéstől, TB ügyintézéstől szinte menekültek a kisebb cégek, de még a könyvelőirodák is. Számos könyvelőirodának is szolgáltatunk alvállalkozásban.

Több munkatársunk foglalkozik bérszámfejtéssel, TB kifizetőhelyi ügyintézéssel. Egyik – jelenleg is nálunk dolgozó – kolléganőnk már a kezdetektől tagja a KREA-SOFT csapatának.

Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást, valamint a maximális szakértelmet nyújtsuk. Szakértőként segítjük ügyfeleinket a  munkaügyi, APEH, TB problémák megoldásában.

Szakmai felelősségbiztosításunkkal garantáljuk ügyfeleink esetleges kárát, de többször előfordult már, hogy pert nyertünk ügyfeleinknek a hatóságokkal szemben.

Jelentős korszerűsítést eredményezett a 2006-ban bevezetett Munkaidő Nyilvántartó rendszerünk, amely a Bér és Munkaügyi Rendszerrel együttműködve biztosítja az ügyfél-kapcsolattartás gördülékenységét.

Számunkra pozitív visszajelzés, hogy ügyfeleink hosszú évek óta megelégedéssel és nagyfokú bizalommal tekintenek a velünk való partnerségre. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a rólunk kialakult pozitív kép ne változzon.

További információra van szüksége?

Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal!