Napfény, a motor mély hangjának zúgása, gyönyörű, suhanó tájak, rövid pihenő egy étteremben vagy épp pár órás szünet egy tóparton? Feel the Freedom A nyugalom és a szabadság érzése minden Harley tulajdonost összekapcsol. De ez a szlogen nem csak a motorosok világában fontos.

Ön miért a saját cégében dolgozik? Létre szeretne hozni valami értéket? A maga ura szeretne lenni? Mert saját maga szeretné beosztani az idejét úgy, hogy emellett ne alkalmazotti, mások által meghatározott bérért dolgozzon, mások által meghatározott munkaterületen?

Ön, mint Cégvezető, el tud menni hónap elején szabadságra? Vagy ez még csak álom csupán, hisz Önre hárul a bérszámfejtés és kifizetés felelőssége? Ebben az időszakban is az Ön telefonja csörög, ha valami nem megy zökkenőmentesen?

Ahol nem számít az életkor:

Alsóörsön épp múlt hétvégén zajlott a 18. Open Road Fest, több ezer motoros részvételével. Sokan közülük a hétköznapi életben cégtulajdonosok, cégvezetők, akik megengedhetik maguknak, hogy részt vegyenek egy ilyen eseményen. A településre már hétfőn megérkeztek az első motorosok, ők azok, akik az egész hetet itt töltik.

Ezért persze rengeteg koncertet (pl. Alphaville, Tankcsapda, Edda) és egyéb programot (motorszobrász show, rúdtánc bemutató, műrepülő bemutató, kaszkadőr show, motoros póker játék, tesztvezetés) kaphatunk. A sátorokban hajnali három óráig tart a zene és a tánc, ismert magyar DJ-k és rádiós, tévés személyiségek (pl. Dévényi Tibi bácsi) közreműködésével.

Minden évről ki lehet emelni egy-egy maradandó élményt, ami itt történt velünk. Két éve Bonnie Tyler volt az, aki 64 évesen, tűsarkúban végig táncolva olyan két órás koncertet adott, hogy idősnek és fiatalnak egyaránt leesett az álla. A koncert napján volt épp a születésnapja, természetesen nem múlhatott el ez sem közös felköszöntés nélkül.

Vagy mikor több ezer elérzékenyült motoros részvételével tartottak esküvőt egy amerikai pár részére, akik itt ismerkedtek meg a legelső motoros találkozón, majd pár év múlva ide visszatértek, hogy itt keljenek egybe.

Azt hiszem, igazán szerencsés az, aki ezt megengedheti magának, pláne hónap elején, mikor a legtöbb munka van az adminisztratív tevékenységek és a bérszámfejtés terén. Az Ön cégénél is így van?

Még nem? Szeretne részt venni a 19. Open Road Fest-en? Vagy bármely más programon, amin csak szeretne, attól függetlenül, hogy milyen pénzügyi adminisztrációs teendők vannak a cégében?

Nem csak a húszéveseknek jár a kikapcsolódás: Ön is megérdemli! Teremtsen saját maga számára egyre nagyobb szabadságot! Tapasztalja meg Ön is a Feel the Freedom életérzést!

Kiszervezett bérszámfejtés szolgáltatásunk Önnek is előnyös, ha több szabadidőre és kevesebb kötöttségre vágyik. A bérszámfejtést saját irodánkban, saját számítógépes rendszerünkkel, saját technikai eszközeinkkel, szakképzett, gyakorlott munkatársaink végzik. Munkánkért szakmailag és erkölcsileg felelősséget vállalunk. Ha szeretné, hogy levegyünk egy gondot a válláról, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat.